Trandafirii cu RADACINA NUDA se LIVREAZA si se PLANTEAZA in aceasta perioada cu PRIORITATE
Amenajare gradina de serviciu vesnic verde, frumoasa 365 de zile pe an

Amenajare gradina de serviciu vesnic verde, frumoasa 365 de zile pe an

Cele mai dificile, dar si cele mai satisfacatoare proiecte sunt gradinile umbrite care trebuie sa fie impecabile, fresh, frumoase si colorate in fiecare zi!
Majoritatea plantelor decorative necesita un minim de 6 ore de soare direct pe frunze pentru a putea face fotosinteza, ca sa se hraneasca si sa infloreasca optim, iar o gradina cu orientare nordica, precum cea din fotografii, strajuita de un gard inalt de 4m dinspre sud, limiteaza foarte mult optiunile unui gradinar.
Inventarul de specii trebuie ales cu multa pricepere pentru ca gradina rezultata sa fie frumoasa de luni pana vineri, din luna Martie pana la inceputul iernii.

Aceasta amenajare a fost facuta in intregime cu plante de la Gradina Bijoux, iar imaginile au fost surprinse la numai patru luni de la plantare.

Conceptul este ‘Gradina de padure’, include foarte multe plante perene decorative prin frunzis colorat si texturat, majoritatea vesnic verzi si atractive 12 luni pe an, hibrizi de ultima generatie adaptati vietii ‘la marginea padurii’, in preajma copacilor, cu mai putine ore de soare direct.

Pentru toate gradinile umbrite alegeti plante gata mari, viguroase, foarte bine dezvoltate radicular pentru ca acestea se adapteaza rapid si se dezvolta garantat peste asteptari.

Rețele sociale

Gășiți inspirație pentru grădinile dvs si pe conturile noastre de social media.

Contact

Ai intrebari sau nelamuriri?
Scrie-ne sau solicita o programare.